פרק 4: לורי לנדר, יקב צפרירים

מאת: נעמי אדר הופמן

לחשבון האינסטגרם של יקב צפרירים.

סיפורה של לורי הוא סיפורה של ארטיזנית, כמו גם סיפורו של מקום.

"יין זו עבודה של תקווה. תקווה שכל שנה חדשה מביאה. התחלה חדשה, שוב ושוב. את לא באמת יודעת לאן תגיעי אבל הבציר והעשייה שבאה בעקבותיו מפיחים רוח רעננה ומרגשת. יש משהו נדיר בתהליך הזה, במיוחד בעולם המודרני, ולשמחתי, זו הפכה להיות דרך חיים".

מהשיחות עם לורי לנדר, הבעלים והייננית של יקב 'צפרירים' עולה העיסוק המשמעותי שלה בשאלת הזהות והמקומיות.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן

share

מאמרים נוספים

פרק 6: ליטל עובדיה, יקב תל

"החיים בגולן מאפשרים לי לעשות חקלאות באקלים ייחודי, שמכתיב סגנון יין וגידול ענבים בתנאים שאני מאוד אוהבת. ההזדמנות להקים ולפתח משק חקלאי בצפון רמת הגולן

קרא עוד »

לחיצה על כפתור הכניסה מאשרת את היותך בגיל 18 ומעלה

דילוג לתוכן